Bildekaler som syns och imponerar

Våra självhäftande bildekaler är den ultimata lösningen för företag som vill göra ett starkt intryck och visa upp sina tjänster på ett kreativt sätt. Oavsett om ni önskar omfattande reklam över hela din bil eller en diskret företags logga på bakskärmen eller bagageluckan, är våra bildekaler designade för att fånga uppmärksamheten. Ett fordon i stadstrafik kan generera upp till 10 000 visningar på ett enda dygn, vilket gör det till en kostnadseffektiv reklamkanal som når en bred publik. Kontakta oss via formuläret för att få hjälp med design och utformning av era dekaler. Vi använder endast premium material från ledande varumärken som Oracal, 3M och Imageperfect för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet.

Dekaler för effektiv uppmärkning

Våra dekaler är inte bara för fordon; de är också en smidig lösning när du behöver ordning och reda i lådor, förvaringsskåp eller andra utrymmen. Med lätta och smidiga dekaler blir det enkelt att märka upp och organisera olika områden i ditt företag, vilket sparar tid och underlättar för personalen.

Utmärkande reklam dekaler för ert företag

Marknadsför din restaurang, butik eller café på ett enkelt och effektivt sätt med våra dekaler. En dekal på skyltfönstret eller entrédörren ger omedelbar synlighet och kan locka in nya kunder. Våra dekaler kan anpassas efter ditt företags unika behov och stil.

Varför välja våra dekaler:

  • Professionell design hjälp: Vi erbjuder expertis för att skapa en anpassad design och utseende för dina dekaler.

  • Premium material: Vi använder endast högkvalitativa material från pålitliga varumärken för att säkerställa långvarig kvalitet.

  • Kostnadseffektiv reklam: Med tusentals dagliga visningar i stadstrafik ger våra bildekaler en oslagbar kostnadseffektiv reklam lösning.

Kontakta oss idag via formuläret för att ta ert företags synlighet till nästa nivå med våra imponerande dekaler!

349 kr exkl. moms
129 kr exkl. moms
795 kr1395 kr exkl. moms
200 kr - 335 kr / m² exkl. moms