Banderoll

Stort utbud av högkvalitativa banderoller till ett bra pris.
Finns olika material och valfria mått.

Banderoll budskap

Banderoller

När det gäller budskapet så gäller det att först tänka på vilket avstånd banderollen ska synas på. Ju längre bort den ska synas, desto större behöver budskapet vara. Ju större banderoll, desto mer synlighet, men det gäller även att text och andra objekt är så pass stora att de kan läsas på det önskade avståndet.

Om man ska sätta upp en banderoll för att synas vid en vägkant så gäller det att ha ett väldigt enkelt och kortfattat budskap eftersom en bilist endast kommer att ägna budskapet ett kort ögonblick.

Tänk på att motivet lyfts fram bättre om man ser till att ha lite mellanrum till kanterna. Notera även att öljetterna placeras längst med kanterna, så texten kan inte gå hela vägen ut!

Frontlit

Mycket populära duk! En matt vinylduk av hög kvalitet med riktigt bra färgåtergivning. Duken är relativt mjuk med en slät flamskyddad yta. Passar för användning både inom- och utomhus. Brandklass B1.

Mesh

En kraftig kvalitéts banderoll, särskilt anpassad för tryck i storformat och för användning utomhus för bland annat banderoller och fasadvepor. Mesh kallas även för nätbanderoll. Dukens speciella yta har små hål som låter luft tränga igenom. Rekommenderas vid mycket blåsiga förhållanden. Här rekommenderar vi att man köper till banderollsnodd för att banderollen inte ska blåsa sönder! Brandklass B1.

För företag som vill synas på mässor och andra events är det effektivt att skylta med banderoller. De är väldigt enkla att montera upp och ner. Enkla att transportera då man kan rulla ihop den till ett litet format samt låg vikt.